Skateskole

Hej Allesammen.

CPH Skatepark har indgået samarbejde med Stranges Skateboardskole, som tilbyder undervisning her i skateparken. Læs mere på www.strangesskateboardskole.dk, hvor du også kan tilmelde dig holdundervisning og camps”

Booking/Indmelding/Betaling

Man kan kun tilmelde sig Skateskolen, via www.strangesskateboardskole.dk

Skateskolens mantra – vores fire grundpiller:

1. At have det sjovt: I første omgang handler vores undervisning om at formidle glæden ved at stå på skateboard. Det gælder den kropslige oplevelse ligesom den sociale oplevelse. Skateboarding er i vores øjne en god blanding af fysisk udfoldelse, socialt samvær og opfyldelsen af individuelle målsætninger. I skaternes jargon er det dette der udgør den gode ”session” – en kerneoplevelse i skateboarding!

2. At lære tips og tricks: Al begyndelse er svær. Dette gælder også når man skal lære de basale tricks på skateboardet, som ollie, kickflip, heelflip, boardslide mm.. Det er helt klart en fordel at skate sammen med andre på éns eget niveau, da der her kan sparres, glædes og trøstes sammen om processen ved at lære tricks på brættet. Instruktørens rolle ved indlæringen af tips og tricks er dén, at den tekniske del af tricket forklares og at der kommenteres, motiveres, rådgives og gives en hånd i forhold til den praktiske udførsel af tricket.

3. Fokus på at skate så meget som muligt. I den  time der undervises drejer det sig om at få skatet så meget som muligt. Det vil sige at vi er opsatte på at sørge for, at deltagerne på holdet lægger hverdagen til side og er så meget med som muligt i undervisningsforløbet. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan have én dårlig dag, men når der skates, så står tiden stille.

4. Socialt samvær Skateboarding er mere end at køre og lære tricks på brættet, det handler i høj grad også om at kunne færdes blandt andre skatere. Skateskolen lægger vægt på at skabe et harmonisk og åbent miljø, der giver plads til og opmuntrer alle deltagere. Skateboarding er en aktivitet der beror på det individuelle udtryk. Således har det individuelle aspekt, hver enkelt deltagers individuelle udtryk, sin egen plads i Skateskolen.