Lej skateparken

Du kan leje hallen både til store og små events. Udover det er der mulighed for at leje skateboards, sikkerhedudstyr samt erfarene skateboardinstruktører til en lille pris.

Til de “små” events

I samarbejde med Produktionsskolen AFUK tilbyder vi Skateworkshops til alle dem, der vil leje sig ind i vores hal. Her kan i får et rigtig indblik i hvad det rent faktisk betyder at står på boardet og lære alt fra de første spæde skridt til hvordan man kan optimere sit skating i street og bowl, hvis man allerede skulle være lidt øvet.

Udlejningen til private personer og mindre grupper samt skoleklasser og lign. foregår primært udenfor hallens lukketider.

Hvis du er interesseret i nærmere information eller vil leje hallen udenfor åbningstiderne, så send en mail til Peter Sargent :

[email protected]

 

 

Til de “store” events

I flere år har vi yderligere huset en række store events for blandt andet Art Rebels, Coca Cola, Disney og mange flere. Her har vi gjordt os mange erfaringer med Event-planlægning og afvikling. Hvis du gerne vil booke Copenhagen Skatepark for at afholde et større heldags-arrangement, så vi vil gerne stå dig til side med vores viden og erfaring.

Med hensyn til forespørgelser om booking af angående heldags-arrangementer kontakt venligst Peter Sargent på mail:

[email protected]