Kalder hele nationen!! d.5 oktober går landskampen mellem det danske og tyske landshold af stablen på den danske hjemmebane, Royal Copenhagen Skatepark. Vi åbner op for dørene, til en dag der vil emme af øl, Skateboarding fra talentfulde skatere, hotdogs, fest og alt hvad en ægte VM-stemning ellers plejer at rumme. Så tag dine venner og familie under armen, hiv i landsholdstrøjen, tag klaphatten på og smør stemmebåndet, så i er klar på at genoplive VM-stemninger alle kender i skateboardingens tegn! Når kampen har nået sin ende, og den retmæssige vinder har løftet pokalen vil vi fortsætte festen sammen i hallen. Mere info følger… LANDSKAMP D.5 OKTOBER I COPENHAGENSKATEPARK Gratis entré hele dagen!

Kalder hele nationen!!
d.5 oktober går landskampen mellem det danske og tyske landshold af stablen på den danske hjemmebane, Royal Copenhagen Skatepark.
Vi åbner op for dørene, til en dag der vil emme af øl, Skateboarding fra talentfulde skatere, hotdogs, fest og alt hvad en ægte VM-stemning ellers plejer at rumme.
Så tag dine venner og familie under armen, hiv i landsholdstrøjen, tag klaphatten på og smør stemmebåndet, så i er klar på at genoplive VM-stemninger alle kender i skateboardingens tegn!
Når kampen har nået sin ende, og den retmæssige vinder har løftet pokalen vil vi fortsætte festen sammen i hallen.
Mere info følger…
LANDSKAMP D.5 OKTOBER I COPENHAGENSKATEPARK
Gratis entré hele dagen!

Følg os på Instagram @CopenhagenSkatepark

Posted in billeder,video and tagged .