DM I STREET SKATEBOARDING

DM i Street Skateboarding

I Lørdags blev det første DM i Street Skateboarding afholdt i Fælledparken. Der blev virkelig fyret op. Det var en smuk dag og der blev fundet en velfortjent Danmarksmester i drengerækken. Desværre dukkede ingen danske piger / kvinder op for at deltage.

Finalen foregik i Street League format hvilket betyder at hver skater havde 2 løb + 5 forsøg til hammers på obstacles af eget valg og der blev sat nogle imponerende tricks i både løb og i hammer sektionen. Scorerne hele var synlige online hele konkurrencen igennem.
Du kan se resultaterne herunder. Der var en mindre teknisk fejl som gør at det ser ud som om at Michael Nielsen og Nicolai Minde begge fik 0 points i deres første løb (R1). Denne score er faktisk deres sidste forsøg på “hammer”. R2 er altså deres første løb og T1 er deres andet løb.
Man kan se at vinderen, Tobias Christoffersen havde det højeste scorende løb på 90.46 og at Dannie Carlsen havde højeste scorende hammer 84.66 og Rene Villumsen, som blev nummer 2 havde en hammer på 81.16 og på 81.10.

Link til resultater:
Posted in Nyheder.